<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152756" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рекордна пос...

Изчезнал вратар и безредици след двубой от Мондиала

27 Ноември 2022
0 795

Изчезнал вратар и безредици след двубой от Мондиала.

Белгия допусна изненадваща загуба от Мароко с 0:2 на Световното първенство в Катар.

Любопитен момент в началото на срещата. Като титуляр на вратата на африканския тим бе записан вратарят Боно. Той дори излезе със своите съотборници и заедно с тях изслуша химна. Но когато започна самият двубой, се случи нещо странно. На вратата на Мароко вече беше резервата Мунир. Това обаче не бе забеляно веднага от повечето коментатори и специалисти.

Изчезнал вратар и безредици след двубой от Мондиала
Снимка: Twitter

В крайна сметка се оказа, че Боно се е оплакал от проблем в очите и това е довело неговата смяна преди първия съдийски сигнал. Заместникът му пък се справи страхотно и не допусна попадение в своята врата.

Изчезнал вратар и безредици след двубой от Мондиала
Снимка: Twitter

С победата си Мароко оглави групата заедно с отбора на Хърватия, който спечели с 4:1 срещу Канада.

Рекордна посещаемост при рецитал на Меси(ята)

Успехът на „Лъвовете на Атлас“ пък доведе до напрежение в столицата на Белгия. Фенове на Мароко излязоха по улиците на Брюксел и празнуваха успеха, което пък провокира реакция сред ултрасите на „червените дяволи“. Това доведе до безредици, запалени коли счупени витрини в центъра на столицата. Наложи се полицията да използва водни оръдия и сълзотворен газ.

“Осъждам най-категорично случаите от този следобед. Полицията вече се намеси решително. Поради това съветвам феновете да не идват в центъра на града. Полицията прави всичко възможно, за да поддържа обществения ред”, написа в Twitter кметът на Брюксел Филип Клозе.

Видео: Twitter

Изчезнал вратар и безредици след двубой от Мондиала

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции