<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=101442" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рами Малек им...

Изгониха Никълъс Кейдж от луксозен ресторант пиян и без обувки, помислили го за скитник (видео)

29 Септември 2021
0 10951

Изгониха Никълъс Кейдж от луксозен ресторант пиян и без обувки, помислили го за скитник, съобщава The Sun.

Медията публикува крартко видео, в което се вижда как 57-годишният актьор седи на канапе във видимо нетрезво състояие, бос и разрошен. Към него се приближава жена от заведението и му подава захвърлена джапанка да се обуе. По-късно същата го изпраща до вратата на Lawry’s Prime Rib. Според публикацията персоналът на заведението взел звездата за бездомник.

Как Никълъс Кейдж изхарчи богатството си от 150 милиона долара и обедня

Само по леопардово долнище и черна тениска човекът крещял на присъстващите на мястото и се опитвал да се сбие с някои от тях. За хората било пълен шок да разпознаят в лицето му звездата от Leaving Las Vegas и много други любими филми. Накрая персоналът го извел от сградата.

Изгониха Никълъс Кейдж от луксозен ресторант пиян и без обувки, помислили го за скитник

“Беше в много лошо състояние и се разхождаше наоколо бос. От персонала ни казаха, че поглъщал шотове с текила в бара и уиски Macallan от 1980 година”, разказват свидетели.

Никълъс Кейдж отказва да гледа филм, в който той играе ролята на… Никълъс Кейдж

Любопитен факт е, че ролята, която му донесе огромно признание с награда “Оскар” е именно образът на алкохолизирания Бен от филма Leaving Las Vegas, в който той блестящо си партнира с актрисата Елизабет Шу. Трудно е да бъдем сигурни, дали в случая големият актьор разиграва сцена-препратка към филма или е действително пиян до козирката. Вижте и преценете сами!

Изгониха Никълъс Кейдж от луксозен ресторант пиян и без обувки, помислили го за скитник.

Източник: The Sun

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции