<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=115844" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Осъдиха на см...

Изумително: 87-годишен мъж не се е къпал 65 години и е в удивително здраве (видео и снимки)

20 Януари 2022
0 6914

Изумително: 87-годишен мъж не се е къпал 65 години и е в удивително здраве, пише LADbible.

Аму Джали преустановил миенето преди 65 години, защото заподозрял, че то може да му донесе нещастие и дори да го убие. Нещо повечe – понастоящем хранителната му диета се изчерпва само с убити по пътищата животни и пиене на вода от локвите.

“Пещерна жена” спи в сламен вигвам и оцелява с убити по пътищата плъхове, катерици и гълъби (снимки)

Наред с това продължава и както преди да пуши любимата си лула с животинска тор – още един навик, който го дистанцира от хората и от намирането на сродна нему душа.

Изумително: 87-годишен мъж не се е къпал 65 години и е в удивително здраве
Снимка: CEN

И все пак Джали намерил добри хора на село, които му построили барака, за да се подслони. Те били впечатлени от упоритостта му да следва своя си начин на живот.

Милионери се опитват да изселят бездомник, приютил се в пещера до имотите им (снимки)

Именно там, в село Деджга в провинция Фарс в Иран, го посетили лекарите и открили, че в организма му не се съдържа нито една опасна за здравето бактерия. Той не страдал от никакво сериозно заболяване и на всичко отгоре бил удивително здрав.

Изумително: 87-годишен мъж не се е къпал 65 години и е в удивително здраве
Снимка: CEN

Развълнувани от начина му на живот, учените се заели да изследват какви микроорганизми и паразити съжителстват в тялото му, но не установили нищо обезпокоително, въпреки липсата на елементарна хигиена.

80-годишен мъж заживя в града след 30-годишно изгнание на самотен остров (снимки)

Професор д-р Голамреза Молави от медицинския университет в Техеран твърди, че медиците са го тествали за всичко от различните форми на хепатит и СПИН до паразити. Eдинственото нещо, което са открили, е инфекция с трихинелоза. Това е паразитна инфекция, която в неговия случай изглежда не предизвиква симптоми.

Изумително: 87-годишен мъж не се е къпал 65 години и е в удивително здраве

Източник: LADbible

Снимки: CEN

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции