<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=127370" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков: Прези...

Извинения за снишаване от Стефан Янев (видео)

28 Април 2022
1 5155

Бившият служебен премиер Стефан Янев, който е напът да учреди нова партия, даде интервю в „Лице в лице“ по бТВ, където общо взето показа за какво ще се бори бъдещата му политическа формация.

Според собствените му думи, ако даваш средства на жертвата, за да се защити от агресора, ти допринасяш за конфликта. Сиреч: по-добре жертвата да умре по-бързо, за да се приключва вече.

Политолози: Проектът на Янев ще е нещо между БСП и “Възраждане”

Извинения за снишаване от Стефан Янев

Друг гениален аргумент е, че няма смисъл да пращаш помощ под формата на отбранително оръжие, за да се защити жертвата от агресора, защото агресорът ще унищожи оръжията или жертвата ще използва боеприпасите твърде бързо.

Какво човеколюбие! Каква спестовност!

Ние от „Господарите“ знаем само едно нещо със сигурност – някой ден ще се наложи тези думи да бъдат припомнени. А ние умеем да го правим.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Lumikki

    29 Април 2022

    Грозно, долно, нечовешко. Докога ще се дава гласност на платени мижитурки и безгръбначни "политици"? Толкова вреда нанасят не само на репутацията ни като държава, но и на самото управление вътре в страната. Срам и позор.

Покажи всички Скрий

Реакции