<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100793" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж стреля с ...

Жена стана вайръл, след като пусна публично сексистките съобщения на отхвърлен от нея мъж (видео)

23 Септември 2021
0 2893

Една жена, която реши да прекрати отношенията си с мъж след лош опит за първа среща, получи повече, отколкото очакваше, когато реши да го нарече “женомразец”.


В “ТикТок” Хейли разказа как в нощта преди да излезе на първа среща с него през цялото време той се държал неуважително с нея.

Жена стана вайръл, след като пусна публично сексистките съобщения на отхвърлен от нея мъж (видео)

Решила да отмени срещата си със съобщение, като му казала предварително „това няма да се получи“.


Отначало той сякаш приел добре отхвърлянето и отговорил: “Добре, но защо?”

Без да се сдържа, Хейли разкрива всичко и отговаря: “Ти се държеше като женомразец и [знам], че не го правиш нарочно, но това не е очарователно или смешно и не е от доста дълго време насам.”

След като я попитал какво означава “женомразец”, Хейли му казала да почете малко по темата. В този момент мъжът станал изключително груб и отговорил: “Бих го направил, ако ми пука!”

А тя казала: “Виж точно това имах предвид. Не можеш да очакваш, че ще стигнеш донякъде с момиче, ако ще говориш с него така. “

Последвал пореден груб отговор от негова страна: “Не само аз губя, така че съм ОК с това.”

Тъй като Хейли му пожелала “късмет”, съобщенията на момчето стават далеч по-лоши: “Дано следващото момиче изглежда толкова добре, колкото на снимките, и има характер.“

След това той допълва, че е искал да я “разкара”, но решил да и даде още един шанс: “Жените обаче трябва да знаят своята роля.”

Жена стана вайръл, след като пусна публично сексистките съобщения на отхвърлен от нея мъж (видео)

А Хейли отвърнала: “Ти си сексистко парче, пич. Никоя уважаваща себе си жена няма да иска да бъде с теб. Ето защо си на 24 години, неженен.”

„Начинът, по който говориш, е отвратителен и не можеш да се справиш с отхвърлянето. Това е тъжно”, пише още младата жена.

Видео на чата им е е публикувано в “Тикток”, като до момента то е преглеждано над 1,4 млн пъти. Масово потребителите споделят възмущението си от поведението на младия мъж.

Един потребител написа: „Уауууу. Нека предположа, той обвинява жените, че са нещастни и винаги го отхвърлят, защото „не му дават шанс“.


Източник: Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Warrezz

    25 Септември 2021

    Кога тъпите курви, ще спрат да се правят на жертви? Все мъжете са им виновни..

Реакции