<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=112648" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Продават на т...

Жената, която се омъжи за дърво, твърди, че нейното гадже не ревнува (видео и снимки)

21 Декември 2021
0 726

Жената, която се омъжи за дърво, твърди, че нейното гадже не ревнува от растението.

Името на главната героиня в тази история е Кейт Кънингам, която през 2019 г. се омъжи за дърво в парк в Сефтън, Мърсисайд, Великобритания. Тя е е майка на две деца и дори има гадже, което е подкрепяло връзката им с дървото от самото начало.

Мъж сади по едно дърво на пустинен остров всеки ден в продължение на 37 години (видео и снимки)

Жената, която се омъжи за дърво, твърди, че нейното гадже не ревнува (видео и снимки)

Мъжът до Кейт дори я е карал до парка, за да гледа как тя се прегръща и целува със законния си “дървен” съпруг. Странната Кейт е бивш училищен асистент и редовно е при дървото, което обича. Няма да го пропусне и за празниците.

“Сега е третата ни Коледа заедно, така че е традиция да извадим украсата за нея и да я поставя на дървото”, споделя Кейт.

Жената, която се омъжи за дърво, твърди, че нейното гадже не ревнува (видео и снимки)

“Направих венеца от холис, бръшлян, бор и червени зимни плодове, които набрах през уикенда”, казва още жената.

Кейт е била вдъхновена да се омъжи за дървото от активистки в Мексико, които проведоха подобни церемонии като форма на протест за повишаване на осведомеността за незаконната сеч. За майката от Мърсисайд остава надеждата, че бракът й ще привлече вниманието към кампания за спасяване на парка Ръмроуз Валей, за който властите имат план да стане обходен път.

Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции