<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114512" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Разрешиха бу...

Какви са възможните сценарии по казуса с визата на Джокович?

11 Януари 2022
0 435

Казуса с визата на Новак Джокович стана тема номер едно в световните медиии. Какви са обаче възможните сценарии пред тенисиста?

“Той е номер 1 в един спорт, конкуриращ футбола по популярност и печелене на пари. Има много въпросителни в поведението на Джокович. Може да е излъгал, че е ваксиниран и да е получил фалшива бележка. Австралия е затворена общности и строго се спазват мерките”, коментира спортният журналист Едуард Папазян, пред NOVA.

Новак Джокович е свободен в Мелбърн до окончателното произнасяне на съда

Джокович се чуди дали да играе на Australian Open заради искането за задължителна ваксинация

И допълни, че феновете на Джокович обвиняват властите, че искат да му попречат да спечели титлата.

“Ако го направи, със сигурност ще бъде провъзгласен за най-великия на своето време, защото щеше да е първия носител на Големия Шлем от 50 години насам” заяви журналистът. 

Според него решението на австралийския съд показа, че са напълно безпочевени изказванията, че Австралия държала хората в концлагери.

“Митниците, съда и правителството са абсолютно разделени и всяка решава самостоятелно. Факт е, че австралийците забъркаха тази каша, като са му дали разрешение, а после отказаха да го приемат. Аз съм 50 на 50, нищо чудно министърът на емиграцията да забрани на Джокович да влезе, но това би означавало да не може да влезе през следващите години”, смята Папазян.

Какви са възможните сценарии по казуса с визата на Джокович

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции