<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=155270" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 15-годишен "шо...

Камера засне как мъж умишлено блъска бездомно куче (видео)

15 Декември 2022
0 1063

Камера засне как мъж умишлено блъска бездомно куче, съобщава NOVA. Случаят на непредизвикана агресия е от Русе. Охранителни камери в индустриалната зона на града са заснели как шофьор се опитва умишлено да прегази две лежащи на улицата кучета. Той успява да удари едното.

Мъж, работещ в близост, чува кучешки вой, изтичва на улицата и вижда животното със счупен заден крак. Видял и отдалечаващата се кола на извършителя. Казва, че кучетата са бездомни, но хората наоколо се грижели за тях.

Камера засне как мъж умишлено блъска бездомно куче (видео)

Полицията разби схема за нелегални боеве и залагания с кучета

„Кучето беше много уплашено, избяга. Търсихме го до вечерта, на сутринта се върна и дойде. Със съдействието на Общински приют го хванахме, защото беше много уплашено и го заведохме на лекар”, каза Ивайло Цонев. Той обясни, че блъснатото животно вече е оперирано и му е поставен имплант в крака.

Според Жени Попова, която е управител на Общински приют за безстопанствени животни в Русе, законът е много добър, но не се прилага в пълната му цялост. Тя апелира за прилагане на максималните присъди за подобни деяния, а именно затвор. „Това ще бъде като превантивна мярка за следващи такива ситуации”, смята Попова.

Ние от “Господарите” за пореден път питаме къде е Зоополицията и кога най-после тя ще заработи ефективно!

Камера засне как мъж умишлено блъска бездомно куче

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции