<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=116751" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Създават меж...

Кандидат-депутат продава избелващо вещество за пиене, което “лекува” рак, СПИН и Covid-19 (РЕПОРТАЖ)

27 Януари 2022
0 7350

Кандидат-депутат продава избелващо вещество за пиене, което “лекува” рак, СПИН и Covid-19 – това представя в репортажа Виктория Симеонова.

Сигналът

Преди дни стана ясно, че над 10 000 българи вярват, че пиенето на хлорен диоксид може да им помогне да се справят с Covid-19. В групите на такива хора открихме препоръка за един конкретен продукт – ЦДС от Огнян Симеонов. Мъжът е диетолог, бивш кандидат-депутат от листата на Българското национално обединение.

На сайта на въпросния диетолог четем, че продуктът му е ефикасен срещу малария, артрит, хепатит, херпес, алергии, хив, спин, рак, астма, диабет, склероза, грип, очни заболявания, гъбички, синузит, подагра и още много други. Не липсва информация и за въздействието му при Covid-19.

Кандидат-депутат продава избелващо вещество за пиене, което "лекува" рак, СПИН и Covid-19 (РЕПОРТАЖ)
Купихме си ЦДС от Огнян Симеонов

Решихме да потърсим Огнян Симеонов по телефона, за да разберем повече за чудотворния продукт. Той обясни, че Covid-19 не съществува, а продуктът не е лекарство, но лекува. И подчерта неговите положителни свойства.

След това се сдобихме с шишенце от чудния продукт. Не получихме касов бон. Но с него върви и интересно описание, според което продуктът е подходящ за: Борба с човешките амеби, Против деменция причинена от СПИН, За лечение на всички видове болести на кожата, За устна грижа, Против бактериални инфекции, За третиране на тежки изгаряния, За регенерация на костен мозък, За лечение на Алцхаймер, деменция, За стимулиране на имунната система и други. Той може да се прилага като се разтваря във вода – за очи, уши, нос, гърло, при зъбобол, за клизми или дори дамски душ. Панацея!

Мнението на експертите

Потърсихме един от първите хора, обърнали внимание на спорния продукт – д-р Габриел Димитров от Българското рационално общество.

Той обясни, че макар продуктът да не е белина всъщност има избелващи свойства. Нещо повече – приемът му може да доведе до редица здравословни проблеми, сред които дори и язва. Той подчерта, че консумацията му е експеримент със здравето – далеч по-опасен от ваксините, например.

Кандидат-депутат продава избелващо вещество за пиене, което "лекува" рак, СПИН и Covid-19 (РЕПОРТАЖ)

Очаквайте срещата ни с Огнян Симеонов още в следващото издание на “Господари на Уеба”. А ние очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Кандидат-депутат продава избелващо вещество за пиене, което “лекува” рак, СПИН и Covid-19

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции