<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=94189" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Преференции ...

Караянчева: Работа ще си намеря, гладна няма да остана (видео)

16 Юли 2021
0 3657

Работа ще си намеря, гладна няма да остана, защото съм добър инженер – това коментира Цвета Караянчева в ефира на bTV, цитирана от Topnovini.

По-рано стана ясно, че тя няма да бъде част от следващото Народно събрание. Бившият председател на парламента остана без място в пленарната зала, след като се оказа, че ГЕРБ не печели нито един мандат в Кърджали.

Караянчева: Работа ще си намеря, гладна няма да остана

ЦИК обяви окончателните изборни резултати

Караянчева обяви, че изборната система „Хеър – Ниймайер“ е „откраднала“ мястото ѝ в парламента и го е дала на „Има такъв народ”. „В Кърджали загубихме мандата от партия, която бихме с 2000 гласа“, каза тя в ефира на bTV.

По думите ѝ преди изборите в Кърджали уволненията са били като по времето на БКП. „Удряха по хората на ГЕРБ, които носят рекламни материали…Хората се уплашиха. Притесняват се и не отиват до урните“, посочи тя.

Караянчева каза, че вече ѝ се иска да се върне в реалното производство с „мириса на масло“, където има „истински адреналин“. Тя отговори на подмятанията на Мая Манолова, че е работила в предприятие за поцинковани кофи. Но посочи, че заводът е високотехнологичен и в него се произвеждат живоспасяващи  хемодиализатори. „Г-жа Манолова, ако не е в парламента или омбудсман, нека да помисли къде ще работи“, добави тя.

Правителство на „Има такъв народ” няма да видим

Правителство на „Има такъв народ“ няма да видим. Те се опитват по рекетьорски начин да налагат свои хора, така се прави когато имаш 120 депутати, коментира още Цвета Караянчева.

Според нея партията на Слави Трифонов няма да понесе политическа отговорност.  

Не изключвам възможността да водим разговори с тях, нека да излъчат група и да започнат разговори, призова тя.  „Не искаме да има трети кръг на избори, хората са изтощени, избирателната активност е ниска“, добави Караянчева.  

В политиката трябва да се водят диалози и да се търсят допирни точки, посочи още тя.

Караянчева: Работа ще си намеря, гладна няма да остана

Източник: Topnovini
Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции