<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=137442" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мним депутат ...

Кирил Петков при Радев: Не сме готови да дадем властта на шепа хора, които да ограбят народа (видео)

15 Юли 2022
0 479

“Не сме готови да дадем властта на шепа хора, които да ограбят народа”, заяви премиерът в оставка Кирил Петков по време на консултациите при президента Румен Радев за съставяне на правителство.

Радев започва нов кръг от консултации преди връчването на третия мандат

По време на срещата с държавния глава “Продължаваме промяната” бе представлявана още от Асен Василев, Никола Минчев и Андрей Гюров.

Кирил Петков при Радев: Не сме готови да дадем властта на шепа хора, които да ограбят народа  (видео)
БулФото

“Провеждам консултации в търсене на обединение около отговорни национални цели и приоритети и в очакване да се оползотвори последната надежда – третият мандат за съставяне на правителство в рамките на настоящия парламент”, каза в началото Румен Радев и заяви, че това няма да е лесно.

ГЕРБ-СДС върна втория мандат за съставяне на правителство (видео)

“В условията на глобална криза проблемите се увеличават, а в условията на липсата на газ се очертава тежка зима. Пътищата може да останат без поддръжка. Все още не сме емитирали 8.5 млрд. лв. дълг”, каза още президентът.

Кирил Петков при Радев: Не сме готови да дадем властта на шепа хора, които да ограбят народа  (видео)

“Осъзнаваме огромната отговорност, която имаме пред българския народ. Ние сме тук, за да заявим цялата ни готовност и да бъдем максимално диалогични. Готови сме да направим всичко възможно България да има парламент и правителство. Не сме готови да дадем властта на шепа хора, които да ограбят народа”, заяви от своя страна Кирил Петков.

Кирил Петков при Радев: Не сме готови да дадем властта на шепа хора, които да ограбят народа  (видео)
БулФото

Той каза още, че ПП са готови да проведат разговори “с всички народни представители, от всички политически партии, можещи да взимат сами решения в парламента и не са зависими от задкулистни сили, които не са в парламента”. 

Днес президентът провежда консултации с всички парламентарно представени политически формации, след което ще прецени на коя от тях да връчи третия мандат за съставяне на правителство.

Кирил Петков при Радев: Не сме готови да дадем властта на шепа хора, които да ограбят народа

Източник и видео: NOVA

Снимки: БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • НАДЯ РИНКОВА

    16 Юли 2022

    ВИЕ ПРОВАЛИХТЕ ВСИЧКО ГОСПОДИН ПЕТКОВ . НЕ ОТЦЕНЯТЕ ВАШИТЕ ГРЕШКИ.

Реакции