<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=105371" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Майка смята, ...

Клиенти на McDonald’s се оказаха с “кървави” длани след акция на вегани с фалшив дезинфектант (видео и снимки)

28 Октомври 2021
0 197

Клиенти на McDonald’s се оказаха с “кървави” длани след акция на вегани с фалшив дезинфектант, пише DailyMail.

Активистите поставили “кървав” дезинфектант пред месарница и ресторанти за бързо хранене в Лондон, за да отклонят хората от месоядството.

Клиенти на McDonald's се оказаха с "кървави" длани след акция на вегани с фалшив дезинфектант

Акцията, организирана в Лондон, е в отговор на решение на правителството на Великобритания да премахне статия, препоръчваща на хората да сменят хранителните си навици.

Ютюбър изяде “най-големия бургер” с месо пред протестиращи вегани, за да ги дразни (видео)

Поставките с дезинфектант били монтирани на ключови места пред заведенията за бързо хранене McDonald’s и KFC, както и пред магазини за прясно месо. Те по нищо не се отличавали от публичните такива. Според организаторите Джейн Баркър и Габи Грант акцията им имала успех, тъй като с очите си видели клиент да хвърля менюто си след ползването на техния дезинфектант.

Клиенти на McDonald's се оказаха с "кървави" длани след акция на вегани с фалшив дезинфектант

Двете студентки от Колежа по комуникации и изкуства споделиха:

“След като правителството отказва да вземе насериозно климатичните проблеми пред човечеството и ролята на храненето с месо в тях, ние решихме да обърнем сериозно внимание на обществото върху това.”

Клиенти на McDonald&#8217;s се оказаха с &#8220;кървави&#8221; длани след акция на вегани с фалшив дезинфектант (видео и снимки)

Миналата седмица от правителствения сайт бе свален план, призоваващ хората да станат по-екологични, като научат “една нова рецепта на растителна основа”. В плана се посочваше още нуждата хората да променят хранителните си навици. А също така да предпочетат вътрешния туризъм. Отново там бизнес пътуванията бяха определени като “неморален акт” спрямо планетата.

Клиенти на McDonald&#8217;s се оказаха с &#8220;кървави&#8221; длани след акция на вегани с фалшив дезинфектант (видео и снимки)

Клиенти на McDonald’s се оказаха с “кървави” длани след акция на вегани с фалшив дезинфектант

Източник: DailyMail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции