<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141758" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Усик изненад...

Котка се опитва да убие собственика си с матрак (видео)

20 Август 2022
0 407

Котка се опитва да убие собственика си с матрак. Опитът за покушение е изненадващ и категоричен. Животинката устройва животозастрашаваща ситуация благодарение на гравитацията. Лошото е, че застрашава и своето здраве, но нали котките имат по 7 живота…

Спасен от горски пожар мравояд стана вайръл в интернет (видео)

Котка се опитва да убие собственика си с матрак (видео)

Белите на котките винаги предизикват смях и често се отразяват на сайта Gospodari.com.

Показахме ви неотдавна как котка нокаутира крава с един удар. Разбира се, че това видео по-скоро поражда усмивки. Видимата причина е, че кравата преиграва жестоко. Нито лапата е толкова силна, нито една 5-килограмова котка може да просне на земята тежката крава.

Гледайте: Котка нокаутира крава с един удар (видео)

Сещаме се и за друг случай. Котка затисна човек с капака на кола. Гледайте комично-трагичната сцена, която нямаше как да пропуснем!

Котка затисна човек с капака на кола (видео)

Друга коварна котка атакува човек и му къса тениската. Забавното, но болезнено нападение е заснето на видео и стана хит в социалните мрежи.

Животинката напада младия мъж в гръб, докато той разговаря по телефона и не подозира абсолютно нищо. Жертвата няма никаква възможност да реагира, само разбираме колко голяма е болката от драскането на ноктите по гърба.

Гледайте: Коварна котка атакува човек и му къса тениската (видео)

Котка се опитва да убие собственика си с матрак (видео)

Източник: Телеграм

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции