<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=116351" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нощните заве...

Крадец отмъква накити от столичен храм, но отецът разбира и го подгонва (видео)

25 Януари 2022
1 611

Крадец отмъква накити от столичен храм, но отецът разбира и го подгонва.

Кадрите са заснети от охранителните камери, с които е оборудвана църквата. На тях се вижда как крадецът си купува свещичка и влиза в храма.

След кратка обиколка на основното помещение се насочва към иконата на света Богородица, където обикновено вярващите оставят своите дарения.

Кандидатка за работа отмъкна оборота от столичен магазин (видео)

Отецът на храма обаче разбира за кражбата и буквално хуква по петите на извършителя.

Крадец отмъква накити от столичен храм, но отецът разбира и го подгонва (видео)

“Чух звук, в който кандилото се удари в стъклото и минавайки насам го попитах какво прави и той каза, че като се е молил, се закачил в иконата”, каза той.

“В момента, в който се доближих, видях, че липсва един от синджирите, които са закачени вътре, където имаше много накити, някои от които се виждат и тук. После намерихме някои от тях и по улицата.”

Крадец отмъква накити от столичен храм, но отецът разбира и го подгонва (видео)

По думите на отеца, крадецът е разбил катинара с клещи и е грабнал целия синджир. Именно по липсата на този синджир свещеникът се е усетил какво става.

Крадецът е задържан, той е криминално проявен. И друг път е имал провинения. Задържан е за 24 часа, образувано е досъдебно производство.

Крадец отмъква накити от столичен храм, но отецът разбира и го подгонва

Източник и видео: bTV, “Тази сутрин”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции