<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=98503" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Куче посреща ...

Куче прекъсва прогноза за времето (видео)

05 Септември 2021
0 518

Куче прекъсва прогноза за времето в канадска телевизия, пише LadBible.

Кучето на водещия на прогнозата влиза в студиото в търсене на лакомства. Зеленият екран го кара да изглежда все едно лети във въздуха, както можете да видите във видеото.

Международния метеоролог Антони Фарнел информираше канадците за въздушните течения над Торонто и опасността от урагана Айда, когато голдънретривърът му нахлу в студиото.

Куче посреща на спирката стопанина си след училище (видео)

Кучето, което се казва Буреносното куче на времето има собствена фейсбук страница. То често се опитва да влезе в ефир, но за първи път успява да прекъсне излъчване на живо.

В този момент Фарнел показва температурите в Торонто, а кучето заема центъра на екрана… и на вниманието.

Куче прекъсва прогноза за времето

Синоптикът опитва да го изгони с думите “Буря, вън!”, което обаче прави тази прогноза още по-забавна. След това водещият просто приема, че кучето ще бъде негов екранен партньор и го анонсира: “Да, Буря е тук и търси лакомства”.

Credit: Global News

Клипът от прогнозата е публикуван в профила на Global News в YouTube със заглавие “Миналия петък гладна за лакомства Буря завладя прогнозата за времето и не остави Фарнел да обясни на жителите на Онтарио какво време предстои пез уикенда и да опише опасността от урагана Айда”.

“Само истински професионалисти в костюми ви представят прогнозата за времето” каза водещият за фина.

В социалните мрежи само един от постовете с кучето има над 3 милиона гледания.

Credit: Global News

Фарнел всъщност остана професионалист и завърши материала си без проблем. Преди години кучето отново е опитвало да влезе в прогнозата. Това се е случвало и с други метеоролози и винаги е будило само смях. Някак с куче прогнозата е по-интересна.

Куче прекъсва прогноза за времето

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции