<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151670" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дакел и косте...

Куче спасява 6-годишното дете на стопаните си от атаката на друго куче (видео)

21 Ноември 2022
4 1637

Куче спасява 6-годишното дете на стопаните си от атаката на друго куче. Кадрите са невероятни и показват защо тези животни са най-добрите приятели на човека.

Задържаха агресора, проявил жестокост към бездомното куче в София (видео)

Куче спасява 6-годишното дете на стопаните си от атаката на друго куче (видео)

Героичното куче е на име Танк и е немска овчарка. То си играе с шестгодишното момче пред дома им във Флорида, когато се приближава друго куче. Агресорът е черен на цвят и тича към детето, което опитва да бяга.

Малкият не може да се измъкне навреме, но тук е неговият верен приятел. Следва бърза намеса. Танк си свършва перфектно работата и успява да прогони наглеца.

Подробности

Друго куче, също собственост на семейството на момчето, изскача, за да се включи в суматохата в края на инцидента. Междувременно майката на момчето изтичва и грабва сина си.

“Кучето на нашия съсед се нахвърли върху сина ми. Моят Танки го спаси от нараняване или може би от най-лошото”, казва майката. По-късно тя публикува още похвали за кучето си в TikTok, наричайки го “висококвалифициран професионален служител по домашна сигурност”.

Куче спасява 6-годишното дете на стопаните си от атаката на друго куче. Немската овчарка скача на съседското четириного. Кадрите са невероятни и показват защо тези животни са най-добрите приятели на човека.

Източник: ladbible

Куче спасява 6-годишното дете на стопаните си от атаката на друго куче (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции