<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=137020" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Възможно е Ро...

Кучетата на английска херцогиня носят перлени огърлици (снимкa)

12 Юли 2022
0 92

Кучетата на английска херцогиня носят перлени огърлици.

След няколко дни херцогинята на Корнуол ще навърши 75 години. Това беше и поводът още в началото на 2022 г. да бъде поканена за гост-редактор в списанието за домове и градини Country Life. Част от снимките й там са дело на Кейт Мидълтън.

Куче и кокошка в люта битка за купата с храната (видео)

Кучетата на английска херцогиня носят перлени огърлици (снимкa)

Сега виждаме друга част от снимките, които не са на Камила, на любимите й териери.

Двете й кучета Блубел и Бет са се “украсили” с перлените огърлици на херцогинята за част от фотографиите в Country Life. От списанието уточняват, че това е първата поява на домашните любимци самостоятелно, без да бъдат придружавани от стопаните им.

Блубел и Бет

Осиновени от приюта за домашни любимци Battersea Dogs and Cats Home, Блубел и Бет често се появяват на снимките от семейния дом на Камила и принц Чарлз. Те дори присъстваха на портрета на семейството по случай 15-та година от брака им.

Самата Камила пише в редакционната статия, че е била поласкана да участва като редактор на Country Life. “Има много причини, заради които ми беше приятно да приема това предложение. Най-егоистичната е, че то празнува 125 години, което ме кара да се чувствам доста млада за моите 75 години.”

Кучетата на английска херцогиня носят перлени огърлици (снимки)

Източник: lifestyle

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции