Сигнализирай!

Готи Президент: Военно положение, Пиночет и край на мъченията (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
04.11.2021 г.
74
0

Готи Президент: Военно положение, Пиночет и край на мъченията

Георги Георгиев – Готи от БНО, политическа формация, която през лятото на тази година щедро предостави листите си за ползване под наем от Васил Божков, е кандидат за президент с, меко казано, скандални разбирания за основни политически и социални процеси.

Според него на България ѝ трябва ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ, но не и зелен сертификат, защото явно зеленият сертификат е нео-нацизъм, а военното положение си е супер демократично. Харесва АУГУСТО ПИНОЧЕТ (чилийски диктатор), защото явно и управление чрез военна хунта също е по-приемливо от временни здравни мерки.

Готи Президент: Военно положение, Пиночет и край на мъченията (видео)

Нов Жельо Желев за нов президент (видео)

Той осъзнава, че няма да стане президент, защото чужди сили ще се намесят – на тях не им трябвал такъв могъщ оратор и ум от съвсем друго ниво. А ето пример за нивото: министрите не бивало да се заклеват пред президента, а пред министерски съвет, нищо, че самите министри СА министерски съвет.

Готи не се явява за първи път на избори. Клоунадата му винаги е била безобидно досадна, буквална и лишена от особена дълбонича и оригиналност, но този път май наистина си вярва и разговорът придоби съвсем различен тон.

Дълго се опитвахме да съчиним саркастичен текст-възхвала за кандидат-президента Готи, ама и ние малко се уморихме, а и вече не е смешно.

Нека обаче има такива видеа, да се гледа и да се помни… че не се знае, знае ли се.

Готи Президент: Военно положение, Пиночет и край на мъченията

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.