Сигнализирай!

Виктор Николаев става все по-безпощаден към гостите си (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
07.11.2021 г.
65
0

Виктор Николаев става все по-безпощаден към гостите си в студиото на "Здравей, България" по NOVA.

През последните дни и напрежението си казва думата. Водещият става все по-избухлив и нетърпелив към някои от гостите си. Особено когато става въпрос за теми, по които изразява и личното си мнение.

Боян Расате беше изгонен от студиото

На 1 ноември кандидатът за президент беше поканен в сутрешния блок. Причина - нападението в офис на ЛГБТИ организация. Боян Расате отрече да е участвал в провокацията. Хората, които са били в сградата, твърдят, че целият им офис е бил изпочупен. Едно момиче е било ударено в лицето. 

Изгониха Боян Расате от студиото на “Здравей, България” (видео)

След като обстановката в студиото доста се разгорещи, водещият Виктор Николаев помоли Боян Расате да напусне студиото. Причината – кандидатът за президент се опита да превърне гостуването си в политическа пропаганда.

Виктор Николаев става все по-безпощаден към гостите си (видео)
Мая Манолова получи въпрос за образованието си

Лидерът на "Изправи се.БГ" и кандидат за народен представител Мая Манолова също се оказа под ударите на хапливия език на Виктор Николаев. По време на нейното гостуване в студиото на 4 ноември, тя трябваше да коментира епидемията, зелените сертификати и вижданията си за държавното управление. В хода на разговора обаче леко заядливо водещият я попита какво е образованието ѝ. След това опита да направи комплимент за външния ѝ вид, с който да замаже случката.

Виктор Николаев става все по-безпощаден към гостите си (видео)

Провокативните въпроси на Виктор Николаев все повече успяват да поставят гостите му в доста неловко положение. Но от друга страна напрежението си казва думата.

Да водиш сутрешния блок по време на предизборна кампания определено не е лесно - особено в една от най-гледаните телевизии.

Емблематичният водещ в последните дни "не цепи басма" на никого.

Виктор Николаев става все по-безпощаден към гостите си (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.