Сигнализирай!

Остри нападки и горещи страсти в кандидатпрезидентския дебат (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
19.11.2021 г.
24
0

Остри нападки и горещи страсти в кандидатпрезидентския дебат гледахме по БНТ вчера вечерта.

Най-дългоочакваният дебат в държавата беше излъчен по обществената телезивия вчера. Нямаше как да пропуснем да го анализираме маалко по-подробно, като обърнем внимание на детайлите.

Вижте как протече предизборният дебат между Румен Радев и професор Анастас Герджиков (видео)

Стайлингът на кандидатите
Остри нападки и горещи страсти в кандидатпрезидентския дебат

Румен Радев беше заложил на демократична синя вратовръзка. Червено социалистическо пък беше цветът на проф. Анастас Герджиков. Дали това е опит да привлекат от противоположните избиратели, или просто обичат тези цветове, е мистерия.

Начало с благодарности

В началото на дебата и двамата кандидати благодариха като на холивудска церемония. На щаба, на партията, на хората, на избирателите, на тези, които тепърва могат да ги изберат, на телевизията-майка... само извънземните пропуснаха.

След благодарностите започна същинската част, в която двамата кандидати за президентския пост малко по малко започнаха да кръстосват шпаги. Темите за Крим, Русия, Зелените сертификати, енергетиката и икономиката не ги оставиха безучастни.

Проф. Герджиков реши, че е удобен момент да изпрати Румен Радев по улиците, за да види от какво се нуждаят хората. И така няколко пъти по различни начини.

На въпрос какви са слабите страни на кандидатите Герджиков заяви, че няма време за семейството си и не умее да съчетава професионални и лични ангажименти. Румен Радев беше кратък - "Не успях да сваля Борисов от власт".

Разговорът продължи с коментари за главния прокурор Иван Гешев. Ректорът на Софийския университет обяви, че не го познава, не го е и виждал. Той подчерта, че не е част от ГЕРБ и няма общо и с тях - нищо, че те го издигат като кандидат.

Фейк нюз

Като "фейк нюз" Герджиков определи кампанията в Турция и изобщо всички разкрития на вътрешния министър Бойко Рашков от последния месец.

Ето кого ще подкрепят симпатизанти на ДПС в Турция на балотажа за президент (снимка)

По примера на бившия американски президент Доналд Тръмп кандидатът определи всеки опит за разкриване на факти около издигналата го партия като "фалшива новина".

За финал с любов

Проф. Герджиков сподели, че наскоро е гледал филма "Наистина любов". Предвид упоритото му съгласие с думите на Румен Радев по много теми това ни вдъхнови да направим кратък музикално-филмов поздрав с двамата кандидати.

Скъпи приятели, независимо кой от двамата кандидати подкрепяте, ГЛАСУВАЙТЕ в неделя! Само така купеният и уговореният вот няма да решат бъдещето на всички ни!

Остри нападки и горещи страсти в кандидатпрезидентския дебат

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.