Сигнализирай!

Коментарът на Мис Тигрова относно отношенията НАТО – Русия (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
31.01.2022 г.
85
0

Мис Тигрова качи в своя Youtube канал собственото си мнение относно водещата темата през последните дни Украйна – Русия. Тя твърдо изказа своята позиция като използва различни епитети спрямо президента на Русия Владимир Путин и стана напълно ясно, че въобще не е един от любимите ѝ президенти.

За сметка на това пък според Мис Тигрова нашият президент – Румен Радев ще спаси положението и ще предотврати война (ако се случи такава, де), само защото е генерал.

Колкото до НАТО и Русия, за нея няма втора мнение „НАТО ще спечели,, защото решенията се съгласуват, а не както прави Путин взима еднолично решения“ . Тя сама много се чуди защо Владимир Путин взима „еднолично решение, но така и не стигна до отговора. Важното е, че знае кой на коя страна е президент и че заяви смело кой ще спечели, ако има война.

"Няма защо да се притесняваме“ сподели като за финал Мис Тигрова. Не ни остава друго, освен да я послушаме и да се посмеем на начина, по който предоставя информацията (с лека ярост и самоувереност.)

Източник: Yоutube

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.