Сигнализирай!

БСП – 131 години от същото (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
02.08.2022 г.
53
0

През 2016-та Корнелия Нинова оглави БСП със силна заявка, че ще я модернизира и ще я превърне в модерна лява партия.

6 години по-късно БСП не само няма нищо общо с модерното европейско ляво, а сякаш едва балансира между някакъв минимално приемлив облик и тоталната носталгия по едно минало, което никак не е за гордост.

БСП е горд наследник на БКП и смело брои годините – 131, в които влизат и атентати срещу българи, публични убийства на българи, няколко фалита на българската държава, слугинаж на СССР и Русия, един мракобесен режим, обявен за незаконен впрочем, в който страха от трудов лагер или смърт е държал обществото подчинено, в който са били поощряване най-лошите недостатъци на българите и са били смазвани най-добрите им качества като предприемчивост, изобретателност, съзидателност, майсторлък, конкурентен дух, истински християнски ценности и куп други.

Проданов псува обхвата на Бузлуджа (видео)

С това се гордее БСП днес на 131-вата си годишнина. Въпросът е, че отново сме поставени пред избора на злото срещу по-малкото зло, и както отбеляза Константин Вълков от Дарик в интервю при Дремджиев – „ в края на краищата, струва ли си да се преговаря с дявола“.

Няма ли възможност да пенсионираме скоростно комунистите с червените вратовръзки и същите със сините и наистина да тръгнем по един нов път?! И да има, той започва с първата крачка – да се вдигнем и да отидем да гласуваме.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.