Сигнализирай!

Депутат цитира несъществуващ президент на САЩ (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.11.2022 г.
173
0

Депутат цитира несъществуващ президент на САЩ. Народният представител от "Възраждане" Климент Шопов се опита да демонстрира интелект, като цитира мисъл на Бенджамин Франклин:

"Тези, които биха се отказали от основна своя свобода, за да си купят малко временна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност."

Той обаче реши да представи един от основателите на САЩ Бенджамин Франклин като американски президент. А той всъщност е бил политик, общественик, учен, но никога не се е подвизавал в Белия дом.

И ако това може да се приеме като обикновено незнание, то следващия аргумент би трябвало да наостри ушите на службите за сигурност. Роденият в Канада депутат Шопов казва, че трябва да се улесни достъпът до оръжия за хората у нас. Като мотив той изтъква ограничената свобода на хората по време на пандемията. Представяме си какво би станало, ако "акциите" на "Възраждане" бяха въоръжени, както явно им се иска....

Протестиращи срещу мерките опитаха да нахлуят в столичен мол (видео)

Дъвката за ограничените права се допълва от желание акции като тези да бъдат въоръжени. Дано службите слушат парламентарните заседания и си записват какви ги мислят от “Възраждане”…

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.