Сигнализирай!

"Оскар", Гешев, ЦИК - кои са топ новините тази седмица в 1 минута? (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
17.03.2023 г.
334
0

"Оскар", Гешев, ЦИК - кои са топ новините тази седмица в 1 минута? Отговор дава репортерът ни Виктория Симеонова.

Филмът “Навални” с участието на българския разследващ журналист Христо Грозев спечели “Оскар”. Това предизвика бурна реакция както у нас, така и в Русия. Лично Навални благодари на Грозев.

Две американски банки обявиха фалит - Silicon Valley Bank и Signature Bank. Анализатори заговориха за нова финансова криза.

Арести и протести – вижте топ новините от седмицата в 1 минута (видео)

Служебният министър на финансите обяви в сряда, че България е пред фалит и има риск за валутния борд. Ден по-късно според същата министърка вече няма риск нито от фалит, нито от промяна в курса на еврото.

От ЦИК окончателно обезсмислиха гласуването с машини, след като машинните протоколи няма да имат отношение за отчитането на резултатите от вота. Стана ясно, че видеонаблюдението при преброяването на гласовете ще се случва с помощта на телефони.

Гешев се оплака, че от прокуратурата са открили флашки, записи от подслушване и пачки с пари, които говорят за изнудване на магистрати. Съвсем случайно всичко показано е било събрано на едно място и описано колкото се може по-неграмотно, но това са подробности.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.