Сигнализирай!

Радеви неволи, меле и скандали са сред топ новините тази седмица (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
24.03.2023 г.
49
0

Радеви неволи, меле и скандли са сред топ новините тази седмица, които репортерът ни Виктория Симеонова събра в 1 минута.

Сбиване между 2 фамилии в Казанлък доведе до смъртта на един човек, а други четири са в болница с опасност за живота. През цялата седмица полицията провежда специализирана акция в село Тъжа, откъдето са фамилиите.

Бобов дол потъва в прах и сажди. Европейската комисия отново отчете, че България е с най-замърсен въздух в Европейския съюз. Нито прокуратурата, нито управляващите видяха причина да се сезират.

Скандалът в Народния театър се пренесе в съда. Директорът Васил Василев съди актьора Камен Донев. А актьорът Валери Йорданов съди директора Васил Василев. Камен Донев поиска спорът да се реши с бой пред публика.

Румен Радев отказа България да се включи в изпращането на снаряди в Украйна и определи това като “знак на суверенно решение”. Така България и Унгария са единствените държави от Европейския съюз, които отказаха да помогнат за въоръжаването на нападнатата от Русия Украйна. Това доведе до протест с искане за импийчмънт на Радев.

МРРБ обяви, че тол таксите скачат с 50%. От министерството увериха и че магистралата до Сърбия ще бъде готова през 2024 година.

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.