Сигнализирай!

БФС счупи дъното, Бербатов призовава за оставка (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.03.2023 г.
57
0

Димитър Бербатов за пореден път призова сегашното ръководство на БФС в лицето на президента Боби Михайлов и екипа му да подаде незабавно оставка.

След срамните загуби от Черна Гора и Унгария, българският футбол стигна дъното. Не само защото резултатите са лоши, а защото нашите футболисти имаха поведение на уплашени жертви и показаха нулеви съпротивителни сили. Българският национален отбор не може да бъде по-зле – маркирайте си датата, скъпи приятели – сега достигнахме кота 0.

“Феноменален 7” за българските национали и БФС (видео)

Цялата футболна общественост и феновете вече дори не могат да се ядосват – те са в ступор, дивно занемели, от потресаващата наглост и несъобразителност на Боби Михайлов и с-ие.

Този път не само ще сме последни в групата… този път ще имаме нула победи, нула равни, нула точки с отрицателна голова разлика на нула. Под това дъно няма друго дъно.

Разбира се, жал ни е за момчетата, които излизат на терена, защото са млади и очевидно го правят под огромно напрежение, в токсична атмосфера и без реален лидер в БФС. Излизат не като победители, излита дори не с амбиция да се сборят с големите, излизат като жертвени агнета.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.