Сигнализирай!

Какво се случва, когато не четеш менюто (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
18.07.2023 г.
287
0

Facebook потребителят Jivei Jivei предостави на последователите си 20-минутен лайв, в който най-големият проблем на света е една сметка в ресторант.

Г-н „живеещият“ се намира в известен ресторант на крайбрежната линия в град Варна. Оказва се, че поръчвайки три пържоли той плаща 490 лева и не е съгласен с цената, тъй като са маркирани 14 порции, което се вижда в касовата бележка. Решихме да се гмурнем в сагата, за да разберем кой крив и кой прав и се оказва, че в менюто на ресторанта е упомената цена за 100 грама - тоест разбираме защо се налагат 14 маркирания.

Мийм на деня: Когато помолиш баща ти да те снима (видео)

Въпреки всичко под видеото валят коментари, които за пореден път доказват основен проблем на българина – той не може да е виновен, той няма как да е недочел, недоразбрал, той винаги страда, жертва е и е готов да си търси правата, които всъщност са погазени от собственото му невежество.
Едно заведение за хранене се издържа от надценката, която поставя на предложенията от менюто си, а менюто е там, за да не бъде надценката тайна. Когато всичко е написано и ти вади очите – единственият виновен си ти ако направиш избор, който не отговаря на стандарта или желанията ти.
Гледайте и споделете в коментарите какво мислите за случката!

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.