Сигнализирай!

Ваня Григорова не харесва еврозоната – там имало контрол и конкуренция (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.01.2024 г.
68
0

Ваня Григорова, общински съветник, бивш кандидат за кмет и изгряващата звезда, да не кажем даже петолъчка, на социалистическия небосвод.

Ваня Григорова, като всеки човек със симпатии към политическата идеология, която почти унищожи България, има изумителни икономически разбирания.

В гостуване по Нова Ваня Григорова каза, че в еврозоната не е евтино и стабилно, защото е еврозоната, а защото там има контрол и конкуренция. Тоест, еврозоната е лоша, като изключим всичко, което представлява като замисъл и устройство.

Ваня Григорова, разбира се, не пропуска да похвали цените и в Русия, където наистина е толкова евтино, че просто тълпи от България бягат на там, някои даже преплуват черно море с голи ръце.

Та, скъпи приятели, един съвет: когато гласувате на евроизборите, примерно, абстрахирайте се от чувството на носталгия по миналото, симпатиите по една привлекателна жена или вълнението от лъскавия популизъм – избирайте прагматично.

Еврозоната е стабилна, защото има контрол, конкуренция и демократичен процес. Това дори Ваня Григорова не може да го отрече. Левът е вързан с еврото от четвърт век, а като си купувате апартамент, сделката се осъществява в евро. Това са фактите. Останалото са евтини емоции.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.