Сигнализирай!

Жоро Игнатов се сблъска с паднали зъби и пишман зъботехници (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
18.03.2024 г.
164
0

Предаването „Съдебен спор“ почти удари 1000 епизода в ефир, а 989 епизод, който разгледахме е на тема „Зъбната протеза ми пада“. На пръв поглед ни се стори като типичното уикенд изживяване, което Жоро Игнатов ни предоставя в последните години, но от нелепица с едни неудобни и некачествени зъбни протези стигнахме до нещо, което описва българската реалност.

Оказва се, че в продължение на почти 30 години двама души (единият от които без образование) извършват зъботехническа дейност. Всичко това – от меко казано неугледно мазе, без касов апарат, без плащане на данъци и без проверки от която и да е институция.  В крайна сметка тези двама души обвиниха „държавата“. Може би държавата лично е виновна за праха и паяжините в тяхната Франкенщайн работилница, която те наричат „лаборатория“!

Едно привидно нелепо и поредно попадение на Жоро Игнатов ни показа как лайтмотивът на последните 25 години българско неудачие е „Държавата е виновна.“ Държавата обаче не изхвърля фасовете си през прозорците на колите, не паркира по тротоарите и не хвърля боклука си през балкона. Скъпи приятели, ние сме обществото и всички избори, които правим са огледало на самите нас.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.