Сигнализирай!

Ясновидки в праймтайма на Nova (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
12.09.2024 г.
1814
0

Предаването „Ничия земя“, някога емблема на суровата, дори брутално-зрелищна журналистика, от известно време е като магазинно предаване за последните тенденции в езотериката и врачуването.

В нашата рубрика „Но има нещо“ Ви показваме един конкретен епизод – за ясновидката Стоянка от Димитровград – който поставя някои въпроси за подбора на теми и гости в телевизиите.

Прикрито зад наужким ирония и съмнение, епизодът ни облъчва с ирационални безумия почти един час телевизионно време в праймтайма на Nova.

Разбира се, всеки има право да създава каквито иска предавания, но ние смятаме, че в епохата на постистината – в която повече от 35 000 българи загинаха от коронавирус, някои от тях заради дезинформация на вилнеещи луди по телевизиите – колегите малко трябва да оберат шаманизма и да наблегнат на фактите от реалния живот и достиженията на науката.

Оправданията, че „това се гледа“ са просто нелепи, а отговорността е твърде голяма, за да даваме трибуна на шарлатани и да облъчваме зрителите си с толкова нискокачествена продукция.

Да не се чудим после на резултатите, които получаваме като общество!

Ясновидки в праймтайма на Nova (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.