Сигнализирай!

Адът - това е Big Brother (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
653
0

Нормализирахме и настанихме чалгата удобно в живота си, така че вече си я гледаме и в прайм тайма. След 6 години пауза – Big Brother. 

Понятията  “trash tv” и “hate watching” не са наши и в целия свят съществуват сходни формати, които преекспонират дадени образи. За съжаление в България тези формати не се въртят по кабеларки в разни щати, където я някой те забележи, я не. Тук ставаме свидетели на creme de la creme на утайката в прайм тайм на национална телевизия. Познаваме този формат и винаги е трябвало да е шантав и налудничав - и беше! Да, Найден, Гроши, Пеньо, Зара и Пацо не бяха най-големите остриета на мисълта, но със сигурност бяха смешни, без претенция и неподправено безумни. Тук случаят не е такъв - всеки иска да е нещо, което не може да е, а така или иначе това, което иска… просто не е никак впечатляващо. 

 За съвсем кратко ще ви запознаем с някои от участниците, но смятаме, че вече имате представа. Не, не е изненадващо, само е малко тъжно. Не, не е смешно, само е малко разочароващо. И да, всички ще гледат! 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.