Сигнализирай!

Абсурдни присъди, вечен временен главен прокурор и акции за купуване на гласове в Топ новините тази седмица (видео)

Виктория Симеонова
Виктория Симеонова
Преди 1 час
68
0

Абсурдни присъди, вечен временен главен прокурор и акции за купуване на гласове събра в Топ новините тази седмица главният ни редактор Виктория Симеонова. 

МВР се похвали с акции срещу купения вот, след които има арестувани за притежание на наркотици, битови престъпления и изобщо за всичко, но не и реална търговия с гласове. В това време политици си правят сметката как да спечелят изборите с достатъчно ниска избирателна активност и достатъчно висока инвестиция в купени гласове.

Сарафов бавно и сигурно се превръща във вечния временно изпълняващ длъжността главен прокурор, след като от ВСС неколкократно не успяха да номинират друг за поста. Явно инструктираният в “Осемте джуджета” е единственият достоен за длъжността.

Близнаците, обвинени за съучастничество при убийството на Митко от Цалапица, получиха нелепо ниска присъда - три години затвор, при това със задна дата. Близките на убития основателно готвят нови протести.

Полицаят, пребил студент пред дискотека в Созопол през лятото, се оказа с условна присъда. Предстои студентът да води граждански дела срещу него. Едно е сигурно - той няма да се върне в България. И няма да е единствен.

Политици от “Възраждане”, ГЕРБ и “Има такъв народ” се упражняваха предизборно в унижение на журналисти в ефир. Вместо да им намалят ефирното време, телевизиите им дадоха допълнителни възможности да се изявят още - все пак зрителите обичат да гледат скандално поведение и да слушат заплахи за изпразване на столчета, нали?!

Това и още много от държавата, света и уеба, ще откриете само на gospodari.com.

 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Лафове и гафове

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.