<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141073" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борисовото г...

Лъжите на Борисов, епизод пореден: “фалиращ” завод се оказа със 75 милиона лева печалба

15 Август 2022
0 10498

Лъжите на Борисов, епизод пореден: “фалиращ” завод се оказа със 75 милиона лева печалба. Поредното включване на живо на бившия премиер Бойко Борисов беше от Димитровград. Там по думите му, завод за торове е пред фалит. Виновни, естествено, са от “Промяната”. В същото живо включване лидерът на ГЕРБ обяви и че хората гласуват за него, защото никога не лъже. Твърдение, което многократно сме доказвали, че е далеч от реалността.

Вижте неизпълнените обещания на управляващите (Коментарът на “Господарите”)

Заводът “Неохим”

Най-големият завод за торове в България “Неохим” се намира в Димитровград. Негов собственик е Стефан Димитров – бивш кандидат-депутат от ГЕРБ, както пишат местни медии. Може би точно това е причина Борисов да избере за локация на поредното си “ексклузивно” включване точно този завод (виждате го във видеото)

Уви, разминаването в думите на Борисов спрямо декларираното финансово състояние на завода е очевидно. Вместо “изправен пред фалит” заводът бележи рекордна печалба от над 75 милиона лева, както можете да видите по-долу:

Лъжите на Борисов, епизод пореден: &#8220;фалиращ&#8221; завод се оказа със 75 милиона лева печалба

Пред родения в Димитровград политик Владислав Панев собственикът на завода споделил, че тази година дори няма да затваря предприятието за ремонт, както се е случвало обикновено през лятото. Наистина е ударен от цената на газа, но е далеч от фалит, пише Панев във фейсбук.

Коментарът на “Господарите”

Ясно е, че предизборната кампания у нас не е спирала от година. Ясно е, че по време на кампания политиците са склонни доста да лъжат. Но, уважаеми кандидати за власт, не използвайте толкова лесни за доказване лъжи и манипулации. Не за друго, но няма логика след плоски лъжи да очаквате народът да ви гласува доверие. А уж се борите за това доверие, нали така?

Ние ще продължаваме зорко да следим предизборните обещания и обвинения, а ако и вие забележите подобни манипулации, сигнализирайте ни на gospodari.com.

Лъжите на Борисов, епизод пореден: “фалиращ” завод се оказа със 75 милиона лева печалба

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции