<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=167194" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нов фал по де...

Лена Бориславова официално завежда дело срещу сценаристите на Трифонов

28 Февруари 2023
0 2192

Лена Бориславова официално завежда дело срещу сценаристите на Трифонов. Това съобщи самата тя в личния си профил във Facebook.

Лена Борислава се завръща в политиката

Ето какво написа Бориславова по-рано днес:

“13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде регистрирана първата ми искова молба за клевета и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки.”

Лена Бориславова официално завежда дело срещу сценаристите на Трифонов

Тя беше депутат от “Продължаваме промяната” за кратко, след това стана началник и говорител на кабинета на премиера Петков. След падането му от власт не се кандидатира за депутат и се оттегли от политиката. Тогава сред мотивите си тя посочи именно личните атаки, на които беше подложена по време на участието си в управлението.

Сега бившият началник на кабинета ще предприеме правни действия заради разпространения от телевизия “7/8” видеоклип, озаглавен “Песен за Лена”.

Видеото е с непосочени автори и включва кадри с образа на Бориславова, озвучени с популярна мелодия. И текст, изпъстрен с вулгаризми, диалектизми, груби сравнения и подигравки на лична основа. Видеоклипът беше публикуван в YouTube канала на продуцентската компания “Седем осми”. Излъчен е и в “Шоуто на сценаристите” по едноименния канал, а в профила си във Facebook го публикува и бившият тв водещ и лидер на “Има такъв народ” Слави Трифонов.

Подготовка за изборите

Както вчера ви съобщихме, Лена Борислава се завръща в политиката. Tя ще бъде подгласник на Христо Иванов в 24-и район в София на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 2 април.

“12:30 обединението на “Продължаваме Промяната – Демократична България” регистрира своите листи за предстоящите предсрочни парламентарни избори, в които ще бъда кандидат за народен представител от 24 МИР.”

Това написа още Бориславова в социалната мрежа.

“#ИмаКак и #ИмаКой да прави политика по друг начин, без главоломна корупция и кражби, както и политическа сатира с интелект и в границите на човешкото достойнство.
Зависи от всички нас”, пише още тя.

Лена Бориславова официално завежда дело срещу сценаристите на Трифонов

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Кочо Пръча

    26 Март 2023

    Не вярва Кире Про100то да е лашкал на парапета.Прекалено строга изглежда по снимките,като стара мома - даскалица,за да е вярно това.

Реакции