<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134013" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Международни...

Лена Бориславова: В пленарната зала видяхме преврат (видео)

16 Юни 2022
0 2338

Лена Бориславова: В пленарната зала видяхме преврат, предаде bTV.

Според началника на политическия кабинет на Кирил Петков в парламента има нова коалиция, която иска да спре промяната, да върне стария модел и да превръща присъствието си в Народното събрание в „оцеляване на всяка цена“.

Партиите не се разбраха кога и кой да бъде избран за председател на НС

Лена Бориславова: В пленарната зала видяхме преврат (видео)
Снимка: БулФото

Бориславова допълни, че „Продължаваме промяната“ е показала точно обратното – че властта за тях не е на всяка цена и не са пожелали да се коалират с хора, които са „протягали ръка“.

„От всички страни в залата имаше заходи и затова днес премиерът трябваше много ясно да отсече, че безпринципни коалиции на всяка цена няма да се правят“, коментира Бориславова.

„Това, което се случи днес, е и онзи вододел, за който ставаше дума през последните няколко седмици. Въпросът, който трябваше да си зададем при този избор, е какво следва оттук нататък и какво е бъдещето. Дали с този избор, който направиха днес тези 125 народни представители, избраха да изпратят България напред в бъдещето или предпочетоха да я върнат назад в миналото и да лишат от едно по-добро бъдеще голяма част от българския народ“, каза още Лена Бориславова.

„Една друга, малка избрана част от българския народ. Една малка част от българския бизнес е много доволна от това, което се случи днес. Отново ще бъдат оставени на спокойствие, отново ще могат да прекарват наркотици през границите. Отново ще могат да преминават пестициди в плодовете и зеленчуците без никакъв проблем на „Капитан Андреево“, обясни тя.

Лена Бориславова заяви, че ПП не се страхува от избори и на всяка цена ще продължи борбата срещу този модел.

Като грешка в управлението тя отчита това, че ПП са открили твърде много фронтове срещу статуквото.

„В момента виждаме едно озверяване по всички фронтове“, допълни началникът на кабинета на Кирил Петков.

Източник и видео: bTV

Лена Бориславова: В пленарната зала видяхме преврат (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции