<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=197026" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Лудогорец" б...

Личният бодигард на Меси в Щатите прибира доста дебел хонорар

05 Септември 2023
0 1423

Личният бодигард на Меси в Щатите прибира доста дебел хонорар.

През последните седмици името Ясин Чеуко става все по-популярно във футболните среди. Бившият американски военен често попада под светлините на прожекторите в новото си амплоа.

Гришо, Везенков и Кубрат в “Топ 5 с Дани и Данчо” (видео)

Личният бодигард на Меси в Щатите прибира доста дебел хонорар

Работа – мечта или кошмар?

Той бе нает от съсобственика на Интер Маями Дейвид Бекъм при трансфера на Лео Меси. Задачата му е само една – да пази един от най-великите спортисти в историята.

Това обаче не е никак лека работа. Легендарният аржентинец е най-добрият футболист, играл в САЩ. И това го прави обект на сериозен интерес, както и мишена на различни провокации.

Служилият в Афганистан и Ирак бивш военен впечатлява с физиката и работната си етика. Неведнъж камерите улавят как той следва всяко движение на Меси, сканирайки всичко, случващо се около него. Само преди дни върл фен на голмайстора спринтира през целия терен, за да го прегърне.

Виждайки това, Чеуко мигновено се затича към него, хващайки запалянкото току преди да се нахвърли на световния шампион от Мондиала в Катар миналата година.

Всичко си има цена, в случая – умопомрачаваща

Рискована работа под огромен стрес биха казали много хора. Възможно е обаче значително да променят вижданията си, когато разберат каква е цената на подобна услуга.

По информация на “AS” в рамките на година Ясин прибира сума, мечта за безброй хора по целия свят. Изданието споделя, че годишното възнаграждение на бодигарда възлиза на 3.5 милиона долара. За сравнение – средната заплата на сезон в МЛС през изминалата година е малко под 500 000 долара.

Източник: sportlive

Личният бодигард на Меси в Щатите прибира доста дебел хонорар

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции