<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=171948" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: За историята:...

Лили Иванова получила Купата на вечеря с Тити и семейство Сиракови

27 Март 2023
0 1728

Лили Иванова получила Купата на вечеря с Тити и семейство Сиракови. Голяма левскарска вечеря събра примата с някои от ръководните фактори в софийските спортни клубове. Срещата е била организирана по повод дарението на Иванова за спасяването на “Левски”. Тя е била организирана от известния привърженик на “сините” Евгени Кръстев, съобщава dsport.bg.

Лили Иванова получила Купата на вечеря с Тити и семейство Сиракови
Снимка: dsport.bg

На вечерята в изискан столичен ресторант по план е трябвало да присъстват само Кръстев, Наско Сираков, Илияна Раева и Лили Иванова. Появата на Папазов е била изненадваща. Същата вечер баскетболния “Левски” сътвори сензация, побеждавайки вечния съперник ЦСКА във финала на турнира за Купата на България. Именно тогава той е връчил отличието на примата на българската естрада.

Лили Иванова дари пари на “Левски”

Иванова веднага се похвали с придобивката на 14-килограмовия трофей. Ето какво сподели тя в своята Facebook страница по повода:

Честита “КУПА БЪЛГАРИЯ 2023” на Баскетболен клуб Левски !

Благодаря на г-н Тити Папазов, президент на клуба и на прекрасните баскетболисти за подаръка – оригиналната купа, която момчетата завоюваха на 24.03.2023 в зала “Арена София”!

За мен е огромна чест!

От цялото си сърце ви пожелавам здраве, щастие и винаги – най-големите успехи, с които България да се гордее!

Лили Иванова

Лили Иванова получила Купата на вечеря с Тити и семейство Сиракови

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции