<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=170265" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Супер дербит...

Лудост: Над 1 милион души чакат на опашка за мач на Аржентина

17 Март 2023
0 92

Лудост: Над 1 милион души чакат на опашка за мач на Аржентина. Първият мач на “гаучосите” като световни шампиони предизвика небивал интерес у привържениците. Това ще бъде контролна среща срещу Панама на стадион “Ел Монументал”. Побиращото над 80 000 зрители съоръжение бе разпродадено онлайн за броени минути.

Лудост: Над 1 милион души чакат на опашка за мач на Аржентина
Снимка: WikiMedia Commons

Разбира се, много хора останаха без билети за мача. Онлайн системата за разпределяне на ценните пропуски позволява на тези фенове да получат някаква надежда, че ще присъстват на срещата. Системата позволява да се “наредиш на опашка”. Така ако някой върне своя билет, първият от опашката ще получи възможност да го купи. Опашката обаче вече достига над 1 милион и 400 хиляди души.

Супер дербита в четвъртфиналите на Шампионската лига

Интересът от страна на медиите също огромен. По информация на организаторите, те са получили над 130 000 заявки от различни медии за акредитиране. Дори и стадионът да бъде пълен само и единствено с журналисти, тези, останали без акредитации, ще бъдат около 50 000 души. Най-много заявки има от Аржентина, но не са малко и тези от Бразилия, Уругвай и Франция.

Това прави контролната среща най-търсеният мач в историята на футбола. Такъв голям брой заявки за акредитация не се получават дори по време на Световно първенство или за финала на Шампионската лига. Към момента няма информация Лео Меси да не играе в този двубой, в който вероятно ще бъде презентирана и световната купа.

Лудост: Над 1 милион души чакат на опашка за мач на Аржентина

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции