<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=140652" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Включете се в...

Мария Бакалова отправи специална покана към българската публика (видео)

10 Август 2022
0 151

Мария Бакалова отправи специална покана към българската публика и най-вече към фенове на “Убийствена игра”. Поводът е предстоящата на 12 август премиера на трилъра с нейно участие.

Мария Бакалова е начело на журито, избиращо българското предложение за “Оскарите”

Новият филм с Мария Бакалова излиза скоро в Netflix

“Здравейте, прекрасни хора! Изключително се вълнувам да споделя с вас новия си филм “Убийствена игра”. Ще можете да го гледате в цялата ни страна от 12 август. Тази черна комедия ще ви накара да се разсмеете, да се страхувате, да притаите дъх в очакване и почуда “кой, кога, какво, защо, как направи, какво се случи, какво видях”. Но най-вече и преди всичко да се забавлявате. Елате и вижте какво може да се обърка в една парти игра. Филмът е жесток, хаплив, с изключително чувство за хумор и изпълнен с убийствени обрати”, казва във видеото звездата от “Борат 2”.

Сюжетът

В едно отдалечено семейно имение група 20-годишни младежи планират да се скрият от връхлитащия ураган и да си организира парти. На този младежки купон една парти игра се обърква жестоко и предлага свеж поглед към термините “нож в гърба” и “истински приятел”.

В останалите роли са Амандла Стенбърг, Майхала Херолд, Чейс Сюи Уондърс, Рейчъл Сенот, Лий Пейс и Пийт Дейвидсън – вече екс гадже на Ким Кардашиян.

Източник: Dir.bg

Видео: VBox7/vestibg

Мария Бакалова отправи специална покана към българската публика (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции