<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=150455" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Български ар...

Мария Бакалова влиза в ролята на елитен боец в екшън-трилър за Афганистан (видео)

10 Ноември 2022
0 1120

Мария Бакалова влиза в ролята на елитен боец в екшън-трилър за Афганистан, пише Hollywood Reporter.

Заглавието на филма е “Dirty Angels” и разказва за екип от елитни бойци-жени, които действат под прикритието на медици в Афганистан по време на изтеглянето от страната на частите на Съединените щати. Сценарият е дело на Алиса Силвърман и не е по действителен случай, но засяга факти и събития от споменатия период. Режисурата е поверена на Мартин Кембъл, а снимките са планирани за началото на декември и ще бъдат в Мароко и Гърция.

Мария Бакалова влиза в ролята на елитен боец в екшън-трилър за Афганистан (видео)

Продукцията е дело на компанията Milenium Media и студиот ѝ Nu Boyana в Гърция. Бакалова ще си партнира със звезди като Ева Грийн и Руби Роуз. От компанията излязоха със следните думи относно проекта:

“Изключително се радваме на това колко бързо този проект израстна под лидерстявото на талантливия Мартин Кембъл. Наред с Ева Грийн останалите актриси ще вдъхнат живот и сили на здравата екшън история, която е не само съвременна, но и обещава да бъде комерсиална.” Това написа Джонатан Юнгер.

Славата на Мария
Мария Бакалова влиза в ролята на елитен боец в екшън-трилър за Афганистан (видео)

Изданието посочва, че славата на Бакалова е изгряла след партнирането ѝ на Саша Барън Коен в “Борат 2”. След участието си, тя се появи в продукцията на A24 “Тела, тела, тела” с Пийт Дейвидсън и Лий Пейс. А също и в “Балонът” на Netflix. Българската публика се срещна с нея в “Жените наистина плачат” на режисьорския тандем Весела Казакова и Мина Милева. Предстои излизането на екран на продукцията на Marvel “Guardians of the Galaxy 3” и “Fairyland” на продуцента София Копола.

Мария Бакалова се присъедини към състава на още два холивудски филма

“Fairyland” е базиран на книгата на Алисия Абът “Fairyland: A Memoir of My Father”. Филмът разказва за баща и дъщеря, които живеят по време на епидемията от СПИН през 70-те и 80-те години в Сан Франциско. Това е режисьорският дебют на Андрю Дърам.

Мария Бакалова влиза в ролята на елитен боец в екшън-трилър за Афганистан

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции