<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151913" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъск паузира ...

Мъск похвали Белоградчишките скали и ги сравни с декор от популярна видеоигра (снимка)

22 Ноември 2022
17 1597

Мъск похвали Белоградчишките скали и ги сравни с декор от популярна видеоигра.

“Сигурен съм, че това беше в Elden Ring”, написа милиардерът и собственик на любимата му платформа Twitter. Коментарът му е под изображение на българския фотограф Владислав Терзийски, а публикацията е в профил за природни забележителности и замъци.

Мъск визира популярната игра ‘Elden Ring’, чийто фентъзи сюжет ни отвежда към пътешествие, което трябва да превърне находчивите участници в Елденския лорд. Автори на играта са Джордж Р.Р. Мартин и Хидетака Миядзаки. Именно на една от локациите в играта му напомня пейзажът от Белоградчишките скали. А според “Булевард България”, това е точно крепостта “Фарот”.

По повод “откритието” си Мъск отбелязва в последващ пост и че успешно е завършил играта преди шест месеца.

Мъск моли съкратените служители на Twitter да се върнат в компанията

Мъск и Twitter
Мъск похвали Белоградчишките скали и ги сравни с декор от популярна видеоигра (снимка)

Милиардерът и основател на технологичните компании Tesla и SpaceX придоби платформата Twitter в края на миналия месец. Сделката сложи край на дълги усуквания относно цената и плащанията. Още с влизането си във владение, той уволни значителен брой от служителите ѝ и след това ги помоли да се върнат на работа. Такъв бе и случаят с дългогодишен инженер, който си “позволи да изрази публично несъгласие” с Мъск, че е отговорен за слабите резултати на платформата в региони на света.

Мъск внесе мивка в офиса на Twitter, ден преди финализирането на сделката (видео и снимки)

В първия си ден като собственик милиардерът влезе в централата на компанията, носейки мивка, като двусмислен знак, че предстои пълно “измиване” или “потъване”.

Мъск похвали Белоградчишките скали и ги сравни с декор от популярна видеоигра

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции