<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104046" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В Марсилия на...

Мъж декорира двора си с реалистично “клане” за Хелоуин и бе навестен от полицията (видео и снимки)

19 Октомври 2021
0 37692

Мъж декорира двора си с реалистично “клане” за Хелоуин и бе навестен от полицията, четем в Dallas Observer.

Стивън Далас е художник и инженер, чиято слава вечесе разпростира отвъд квартала и града Далас, Тексас, за да се простре и отвъд континента. Произведението, донесло на Новак забележителния интерес към него и дома му, е фотореалистичният кървав декор за Хелоуин.

Мъж декорира двора си с реалистично "клане" за Хелоуин и бе навестен от полицията

Яма с въртешности, кървав фонтан, разпилени крайници и трупове в чували сред локви кръв съставляват украсата на къщата му за празника.

Как са изглеждали костюмите за Хелоуин в миналото? (видео и снимки)

Миналата година артистичната акция му спечелила неколкократни посещения от полицията на Далас.

Да освободим напрежението!

“Годината беше тежка за много хора”, оправдава изкуството си Новак. “Проектът ми действа като един бутон за освобождаване на напрежението.”

Мъж декорира двора си с реалистично "клане" за Хелоуин и бе навестен от полицията

Към хитовете от миналата година като премазаният от сейф, побитият с кол в черепа на покрива и изкуствената кръв от царевичен сироп по тротоара пред къщата, Новак е добавил и нови изобретения. Нарязани манекени, бидони с вътрешности и разпилени телесни части по ливадата.

“Фонтанът от кръв е централен елемент и може би най-предизвикателният реквизит”, споделя с гордост автора и признава, че му е отнел месеци, за да се сдобие с употрбявана дробилка.

Мъж декорира двора си с реалистично &#8220;клане&#8221; за Хелоуин и бе навестен от полицията (видео и снимки)

Потокът от изкуствена кръв изстрелва зашеметяващите 11 000 литра в час подобно на гейзер. А оттам струята полита във въздуха и се приземява в детско басейнче, покрито с настъргани остатъци от манекен.

Заради високите разходи за поддръжка от тази година Новак е открил и дарителска кампания за онези, които оценяват майсторството му.

Мъж декорира двора си с реалистично &#8220;клане&#8221; за Хелоуин и бе навестен от полицията (видео и снимки)

“Беше страшно много работа, но си заслужаваше”, убеден е той. “Хората се възхищават от клането ми и му се радват, както се радват на малки палави кученца”, допълва Новак и се зарича: “Догодина ще ги изненадам още повече.”

Мъж декорира двора си с реалистично “клане” за Хелоуин и бе навестен от полицията.

Източник: Dallas Observer

Видео и снимки: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции