<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=131340" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Марк Зукърбъ...

Мъж носи костюм от боклуци, генерирани за месец (видео)

28 Май 2022
0 594

Мъж носи костюм от боклуци, генерирани за месец.

Активистът и защитник на природата Роб Грийнфийлд направи интересна акция с послание. То е за количеството индивидуален боклук на човек, генериран само за един месец.

Марк Зукърбърг пусна странно фото с жена си и с… овце (снимка)

Мъж носи костюм от боклуци, генерирани за месец (видео)

Грийнфийлд заяви, че иска да направи впечатление като покаже нагледно какво точно правим ние хората.

“След като боклукът е в кофата, той вече е извън полезрението ни, извън ума ни. Искам да променя това за милиони хора!

В продължение на 30 дни ще нося всеки боклук, който създам. Идеята е да се създаде визуален образ, който да се запомни от хората. Те ще продължат да се занимават с личните си неща, но искам да ги подтикна към саморефлексия. Искам да ги вдъхновя положителна промяна!”

Това казва Роб. Той излезе по улиците на Лос Анджелис, за да види какви ще са реакциите.

“Дойдох в Холивуд, за да предам посланието си за регенериране на нашата Земя. Някои хора се срамуваха и ме игнорираха, когато минавах оттам. Но хиляди приеха посланието. Те го видяха като призив за събуждане. Време е да се освободим от консуматорството. Бях посрещнат с любопитство почти навсякъде.”

Грийнфийлд обяснява, че е направил специален, прозрачен костюм, който държи боклука на място, докато той се движи. С течение на дните в месеца обаче костюмът ще става по-тежък. Което го прави по-труден за носене. Роб също така отбелязва, че костюмът не мирише, защото първо измива боклука.

Източник: LSquid

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции