<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143506" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте защо ня...

Мъж оцеля след 11 дни във фризер, носещ се по океана (видео)

07 Септември 2022
0 730

Ромуалдо Родригес е бразилец, който е отишъл да лови риба в Атлантическия океан в началото на август и е планувал пътуването му да е само 3 дни. Впоследствие обаче е открил пукнатина в лодката си, която не след дълго се е потопила.

За да оцелее, рибарят се е скрил във фризер, който е носил на борда. Когато плавателният съд е започнал да потъва, Ромуалдо е забелязал, че фризерът плува спокойно на повърхността и е скочил вътре. След цели 11 дни е бил забелязан от група рибари около Суринам.

Мъж оцеля след 11 дни във фризер, носещ се по океана (видео)
Record TV

Веднага е бил откаран в болница, а след това е бил задържан от властите, защото не е имал документи в себе си. Ромуалдо вече е обратно в Бразилия при семейството си.

Самоед се изстудява във фризера (видео)

“Преродих се. Не мислех, че ще разказвам тази история, но отново съм тук. Бях отчаян, мислех, че ми се вижда краят. Но благодаря на Бога. Бог ми даде шанс. Видях го (фризера), че не потъва. Скочих (вътре) и той падна на една страна и продължи да плава така”, обясни мъжът пред Record TV.

Рибарят дори не знае как да плува.
Мъж оцеля след 11 дни във фризер, носещ се по океана (видео)
Record TV

“Акули кръжаха около фризера, но ме оставиха на мира. Мислех, че ще ме нападнат. Стоях върху фризера, не съм спал изобщо. Виждах изгревите, залезите. Молих Господ да ми прати помощ. В един момент и фризерът започна да се пълни бавно с вода, трябваше да я изгреба с шепи. Нямах нито питейна вода, нито храна”.

“Мислех си за децата ми, съпругата ми. Всеки ден си мислех за майка ми, баща ми, цялото ми семейство. Това ми даваше сила и надежда”.

Мъж оцеля след 11 дни във фризер, носещ се по океана (видео)
Record TV

“В един момент чух шум, обърнах се и видях лодката точно до мен. Но не видях никого, мислех, че е празна. Тогава рибарите ме издърпаха. Към онзи момент вече почти не виждах нищо, зрението ми беше изчезнало. Казах: “О, Господи, лодката ми”. Протегнах ръце и помолих за помощ. Фризерът бе Господ. Единственото нещо, което имах, бе този фризер. Беше чудо”.

Мъж оцеля след 11 дни във фризер, носещ се по океана

Източник: 9GAG
Видео: YouTube/6abc Philadelphia

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции