<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136409" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Новите автом...

Мъж пусна непознат да спре пред дома му за малко и го чака да си прибере колата вече… 7 месеца (снимки)

07 Юли 2022
0 6072

Миналия декември Омар Бадран, който собствено не шофира, се съгласил да преотстъпи парковото си място на непознатия. Ала седем месеца по-късно, колата все още си стои там непотърсена, пише LADbible.

“Цялата тази история наистина ме разстрои. На всичкото неудобство, което ми причини, всякакви хора ми натякват, че съм постъпил глупаво, като съм отстъпил алеята. Пък аз исках само да помогна”, жалва се Бадран.

Мъж пусна непознат да спре пред дома му за малко и го чака да си прибере колата вече&#8230; 7 месеца (снимки)
BPM Media

Сега той ще трябва да опита всички легални начини, за да се отърве от натрапеното му возило. А междувременно дори няма как да го ползва (паркинга или возилото).

Наложило му се да прибегне и до съда, макар че, по думите му, случаят попада в “сивата правна зона”.

Осъдиха работодател, изсипал над 90 000 монети, изцапани с масло, пред дома на служител (видео)

“Може да не ви се вярва, но общината, полицията и другите компетентни органи могат да скръстят ръце пред проблема ви. Точно това се случи с мен, когато ги потърсих. Отговориха ми, че не могат да направят нищо, въпреки че колата не е зстрахована, не е преминала технически преглед, нито са платени данъците ѝ”, допълва той.

Мъж пусна непознат да спре пред дома му за малко и го чака да си прибере колата вече&#8230; 7 месеца (снимки)

Все пак Бадран е успял да намери решение в рамките на специфичен закон за уреждане на неправомерни действия на лица. Засега на предното стъкло е поставен надпис, който информира, че “превозното средство подлежи на премахване в едноседмичен срок, считано от 27 юни 2022 г., ако собственикът не си го прибере.”

Срокът вече е изтекъл, но, както го съветват юристи, Бардан ще опита да намери собственика преди да махне принудително колата, давайки му по-продължителен срок за реакция.

Мъж пусна непознат да спре пред дома му за малко и го чака да си прибере колата вече… 7 месеца

Източник: LADbible

Снимки: BPM Media

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции