<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=121660" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Почина мъжът ...

Мъж с над 200 татуировки разкри как е изглеждал преди тях

10 Март 2022
2 24629

Мъж, който има над 200 татуировки по тялото и по лицето, разкри как е изглеждал преди коренно да промени външния си вид. “Неоновият демон”, както той сам се нарича, говори пред Daily Star и за “трагичната” си първа татуировка на лицето.

Сорен Лоренсон е покрил с татуировки всяка част от тялото си, включително и очните си ябълки и именно поради тази причина семейството му напълно се е отрекло от него.

24-годишна похарчи десетки хиляди за татуси по цялото тяло след психични проблеми (видео и снимки)

Въпреки това той споделя, че не съжалява за нито една от тях.

“Цялото ми семейство мрази татуировките ми”, споделя 28-годишният мъж.

“Родителите ми многократно са ми казвали, че трябва да се моля за божията помощ и че никога няма да ме разберат”, допълни още той.

Мъж с над 200 татуировки разкри как е изглеждал преди тях

Сорен си направил първата татуировка на 18-годишна възраст, като бързо това се превърнало в негова мания.

“Първата татуировка на лицето си направих преди години, малко след като приятелката ми загина при трагичен инцидент с мотоциклет. Тя се казваше Кортни (Courtney), направих си буквата “С” под окото, за да я запомня”.

Мъж с над 200 татуировки разкри как е изглеждал преди тях

Но Сорен се сблъсква с неодобрението не само в погледа на своите близки. “Когато вляза в някоя стая, почти всички се обръщат и веднага чувам как хората започват да си шепнат”, споделя той.

По думите му, в началото се чувствал засрамен, но сега посещавал обществени места без каквито и да било притеснения. “Всеки, който ме гледа и говори за мен, обикновено не изпитва омраза, а по-скоро просто любопитство.

Така че нямам нищо против, защото съм наясно, че изглеждам доста странно в сравнение със средностатистическия човек, който се разхожда наоколо”, категоричен е мъжът.

Мъж с над 200 татуировки разкри как е изглеждал преди

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции