<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=192815" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицейски ч...

Мъж се опита да наръга с нож жена посред бял ден в Поморие (видео)

07 Август 2023
0 254

Мъж се опита да наръга с нож жена посред бял ден в Поморие, показа репортаж на NOVA. Възрастният мъж отправя постоянни заплахи към съседите си и работещите в района магазинери.

Ситуацията ескалира миналата седмица, когато мъжът, въоръжен с нож, опитва да наръга на улицата преминаваща жена. Всичко това се случва посред бял ден и пред свидетели, ситуацията е записана и от охранителна камера в района.

На 25 юли жената разхожда домашния си любимец. Близо до блока на нападателя получава заплаха, че „ще бъде целена с камъни, ако не се махне”. Тя си тръгва, но подава сигнал в полицията. Спира пред дома си и докато разкаже на друг жител какво се е случило, мъжът се приближава.

Мъж се опита да наръга с нож жена посред бял ден в Поморие (видео)

Хора, отказали да продадат имота си, с месеци търпяха тормоз от съседи (РЕПОРТАЖ)

Заставайки спокойно до нея мъжът казва: „Аз повече с теб няма да се разправям”, вади нож от джоба си и опитва да я наръга в корема. Въпреки крясъците на свидетелите, нападателят тръгва след жената. Полицията пристига на време и го арестува. Това разказва Милен Недялков, съпруг на пострадалата жена. Седмица по-късно обаче, мъжът е пуснат на свобода.

„Преди седмица ме беше заплашил мен. Само че аз не му обърнах внимание, защото не беше сериозно отношение за мен”, разказа Недялков.

Съседите също са заплашвани от същия мъж. „Тях също ги е страх. Не знаят как да реагират като го видят и се притесняват”, добави той.

„Според мен не трябва да е на свобода този човек, защото е опасен. Не трябва да се чака да се случи нещо, за да се вземат мерки”, заяви Недялков.

Полицията и прокуратурата работят по случая.   

Мъж се опита да наръга с нож жена посред бял ден в Поморие

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции