<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=160430" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Арестуваха м...

Мъж спечели на търг от НАП скъпа кола – тя се оказа без двигател и части (видео)

23 Януари 2023
0 1245

Мъж спечели на търг от НАП скъпа кола – тя се оказа без двигател и части, споделя потърпевшият в ефира на NOVA. Той внесъл депозит, платил и цялата сума до последната стотинка. Почетният данъкоплатец спечелил наддаването. Така станал собственик на скъп автомобил. Той обаче пристигнал без двигател. В документацията пишело, че колата е в много добро техническо състояние, с 6-степенна скоростна кутия.

Мъж спечели на търг от НАП скъпа кола &#8211; тя се оказа без двигател и части (видео)

Да напускаме ЕС и да се свършва тази мъка!

Първоначално Даниел Николов помислил, че е станало недоразумение. След като се оказало, че вместо на моторно превозно средства, той е станал собственик на купе с гуми, мъжът направил искане да му бъдат върнати парите. От НАП обаче отказали. Първо казали, че Николов трябва да приеме спечелената кола и сам да търси правата си в съда. После обаче решили, че е редно парите му да бъдат върнати. Мъжът пуснал жалба, но на 15 август 2022 г. той получил отговор, в който пишело, че тя е неоснователна.

НАП се самосезира по случая, сезирана е и Окръжната прокуратура в Бургас.

Мъж спечели на търг от НАП скъпа кола – тя се оказа без двигател и части

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции