<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=162868" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Българин сма�...

Мъж загина след меле на училищен баскетболен мач (видео)

05 Февруари 2023
0 839

Мъж загина след меле на училищен баскетболен мач. Злощастен инцидент помрачи настроението по време на мач между прогимназиални отбори в щата Вермонт, САЩ. 60-годишен мъж падна жертва на насилие по средата на баскетболна среща в град Олбърх. Ръсел Жиру е бил закаран в болница, където е установена смъртта му.

Мъж загина след меле на училищен баскетболен мач (видео)

Щатската полиция на Върмонт разследва инцидента. Според официално съобщение, разпространено от нея чрез мрежата на CNN, има индикации, че Жиру е участвал в масово сбиване между зрители на мач между деца в седми и осми клас между местните училища Олбърх и Сейнт Олбанс.

Масов бой в НБА – изгониха петима играчи (видео)

Полицията е пристигнала по сигнал около 19:00 часа местно време. Към момента, в който органите на реда се отзовали на сигнала, боят вече е бил приключил, а някои от участниците си били тръгнали. Официални писма бяха изпратени от всички официални образователни институции. В тях се изказват съболезнования на близките на загиналия, като се настоява на ученици и родители да се напомнят ценностите на образователните институции, като издигане на първо място на семейството, общността и добротата.

Прокуратурата се зае с разследване на инцидента, а полицията издирва всички участници. Според държавното обвинение, органите на реда са иззели записите от охранителните камери в училището и залата на инцидента.

Мъж загина след меле на училищен баскетболен мач

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции