<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=122606" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как посрещат ...

Митрофанова: Българският елит разграничава руския народ от Путин – и фашистите правеха така (видео)

18 Март 2022
0 1643

Митрофанова: Българският елит разграничава руския народ от Путин – и фашистите правеха така, съобщава bTV.

Теза на западната пропаганда, използвана и от нацистите по време на Великата отечествена война е, че трябва да се разграничи руският народ от политическото си ръководство. Изказвания в тази посока се чуват в момента от представители на „българския естаблишмънт“. Това заяви в седмичния си „брифинг“ посланикът на Руската федерация у нас Елеонора Митрофанова.

„В контекста на провежданата от въоръжените сили на Русия специална операция в Украйна определени представители на българския естаблишмънт прокарват тезата за необходимостта да се разграничи руският народ от Президента на Руската Федерация Владимир Путин. Тази “нова” теза на западната пропаганда е добре позната още от периода на Великата Отечествена война. Фашистките агресори безуспешно тиражираха подобни неща на окупираните територии с цел да деморализират населението и го подтикнат към сътрудничество“, коментира Митрофанова, като отбелязва високия рейтинг на държавния глава.

Митрофанова: Българският елит разграничава руския народ от Путин – и фашистите правеха така (видео)

Прогноза: Какво ще стане, ако путинофилите вземат властта в България?

Тя директно се обръща към управляващите у нас. „Бих искала да предупредя официалните български власти, че доставките на оръжия (включително съветско производство) и боеприпаси за украинските националисти едва ли ще добавят оптимизъм за двустранния диалог, който засега и без това е влошен“. Думите ѝ идват на фона на спекулации, че нашата страна може да предостави ПВО системи на Украйна.

„Във връзка с засягащите българското общество въпроси, свързани с доставките на руското гориво в страната, бихме искали да подчертаем, че Русия винаги е била надежден гарант на енергетическата сигурност от световно ниво. Ние високо ценим това реноме, макар че сме готови за сериозно противопоставяне в енергийната сфера. Засега доставките на енергоносители в България се извършват непрекъснато и в пълен обем“, отбелязва Митрофанова.

Митрофанова: Българският елит разграничава руския народ от Путин – и фашистите правеха така. Точка. Точка. Запетая. Митрофанова. Уникална.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции